Maak kennis met Activiteitenbegeleider Tristan

7/5/2020
“Alles draaiende houden, daar doe ik het voor”


Ontmoet chef toren: Tristan. Sinds twee jaar is hij verantwoordelijk voor de activiteiten Prison Island en lasergamen in de metershoge silo. Deze daadkrachtige topper krijg je niet zomaar gek. Dat blijkt wel, want inmiddels werkt Tristan alweer bijna zeven jaar bij de Kartfabrique. “Het is zó belangrijk om te werken in een jong, dynamisch team.”

NIET MEER WEG TE DENKEN

Ongeveer zeven jaar geleden begon Tristan met zijn bijbaan bij de Kartfabrique en is eigenlijk nooit meer weggegaan. Zo lang al?! Ja, zijn eerste werkdag was op 26 november 2012. “In de jaren dat ik hier werk is het nooit saai geweest, er komen altijd nieuwe uitdagingen en projecten op mijn pad.” 

RECORDOMZET

“De gast gaat altijd voor alles en ik zorg ervoor dat ze met een glimlach de deur uit stappen!” Wat Tristan zo leuk vindt aan werken bij de Kartfabrique? Collega’s die altijd wel in zijn voor een grapje. “Na een drukke dag ben ik altijd erg trots op het team waar we die dag mee hebben gedraaid. Zo hebben we in de afgelopen anderhalve maand al tot twee keer toe een recordomzet neergezet!” Een evenement dat Tristan nooit zal vergeten? “De Kartfabrique heeft een aantal keren een parkeergarage in Amsterdam mogen omtoveren tot een kartbaan voor het Emma kinderziekenhuis AMC om geld op te halen. Ik vond dit een heel mooi doel!”

Enthousiast geraakt?

MEER OVER WERKEN BIJ DE KARTFABRIQUE

Kartfabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
vacatures@kartfabrique.nl
+31 (0)30 - 240 40 75