Maak kennis met Dutymanager Pascale

7/5/2020

De passie voor horeca is Pascale (40) met de paplepel ingegoten. "Ik kom zelf uit een familiebedrijf en ben de derde generatie die de horecazaak heeft overgenomen", vertelt zij. Toch besloot zij een jaar geleden een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een ander familiebedrijf: de Kartfabrique. Een gouden zet, want haar liefde voor horeca en sport worden dagelijks gecombineerd. "Ik leer hier elke dag én van iedereen. Daar word ik heel gelukkig van!"


Flexibele duizendpoot

Al snel groeide Pascale door van Shiftleader naar Dutymanager. Wat deze functie precies inhoudt? "Tja, dat is een goede vraag.", zegt ze. Tussen het gesprek door komt er een vraag vanuit de keuken. Pascale vult lachend aan: "Ik denk dat dit mijn werk het beste omschrijft. Als Dutymanager ben je het aanspreekpunt voor de keuken, receptie en activiteiten. Ik los situaties op, zodat alle afdelingen naar behoren kunnen werken." Het werk varieert per dag. "Je monitort op elke afdeling hoe het gaat en springt waar nodig bij.’’ Ook het geven van horecatrainingen is iets wat helemaal in haar straatje past.

‘’Ik wil iedereen laten shinen in zijn of haar kracht en focussen op wat goed gaat.’’


Bak aan energie

Het coachen van collega’s is toch wel wat Pascale het liefste doet. "Ik vind het ontzettend belangrijk om iedereens krachten te benutten. Ik wil iedereen laten shinen in zijn of haar kracht en focussen op wat goed gaat." Op de vraag wat Pascale zo leuk vindt aan haar werk hoeft ze geen seconde over na te denken. Vol overtuiging roept ze: "Alles! De collega’s zijn heel leuk. Het bedrijf is heel dynamisch en iedere dag in ontwikkeling." Ook de gasten zorgen voor een bak aan energie: "Je kunt mij niet gelukkiger maken dan dat al mijn gasten én collega’s blij zijn."

Denken in mogelijkheden

Het denken aan de extra glimlach voor de gast typeert het team van de Kartfabrique. Pascale: "Iedereen denkt in mogelijkheden. Als een gast twee kamelen wil, zullen we er nog alles aan doen om dit te regelen. Als iemand bij ons binnenkomt willen we hem de leukste dag geven." Niet alleen tijdens een activiteit, maar ook het eten speelt hier een belangrijke rol in. "We hebben alle ingrediënten in huis voor een compleet dagje weg."

‘’Van de eerste steen tot het laatste likje verf: ons bouwteam heeft de verbouwing helemaal zelf gedaan!’’


Nieuwe keuken

Om alle gasten nog beter te kunnen voorzien is er van december tot februari hard gewerkt aan een nieuwe keuken bij het Ketelhuis. "Van de eerste steen tot het laatste likje verf: ons bouwteam heeft de verbouwing helemaal zelf gedaan!" De keuken is nu zeker twee keer zo groot. Win-win, want het geeft een extra stukje snelheid en er is een nieuwe menukaart ontwikkeld. "Er wordt met veel liefde en aandacht naar het eten gekeken", aldus Pascale. Het sharing dinner is erg populair en nu met spareribs, saté, zalm, kip, kabeljauw en diamanthaas uitgebreid. "Gasten vinden het ontzettend leuk om zo te eten. Er is voor iedereen wat wils." Voor zakelijke gasten is dit concept ook een top manier om interactie te laten ontstaan. Er wordt voor de menu’s nog volop getest met nieuwe smaken. "Wilco is onlangs begonnen als nieuwe chef, dus we zijn flink aan het ontwikkelen."

Toekomstdromen

Ambities voor de toekomst zijn er bij Pascale nog genoeg. "Mijn persoonlijke uitdaging is om mijn ervaring en kennis die ik in mijn eigen zaak heb opgedaan, te delen met het team." Ook droomt zij nog van een activiteit voor kleinere kinderen, maar op het moment wordt er nog hard gewerkt aan de uitbreiding van Prison Island. Tot slot voegt zij toe: "Ik zou nog wel willen abseilen van Prison Island. Dat lijkt me gaaf!"

Martien over Pascale

Bedrijfsleider Martien: "Bij de Kartfabrique stoppen we veel liefde in het creëren van een omgeving waar medewerkers kunnen groeien en ontwikkelen. Pascale is hier een prachtig voorbeeld van. Als Dutymanager ontwikkelt zij met een enorme snelheid. Deze rol sluit naadloos aan bij haar ervaring, kennis, kracht en ambities waardoor zij veel beter tot haar recht komt. Als bedrijfsleider vind ik dit één van de mooiste dingen: mensen in hun functie én als persoon laten groeien."

Enthousiast geraakt?

MEER OVER WERKEN BIJ DE KARTFABRIQUE

Kartfabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
vacatures@kartfabrique.nl
+31 (0)30 - 240 40 75