Maak kennis met Shiftleader Aart

7/5/2020
"Mijn hart ligt in het Ketelhuis".

Aart heeft de horeca altijd al leuk gevonden. Vanaf zijn vijftiende kwam hij al in Amsterdamse kroegen, niet om te drinken maar omdat hij het intrigerend vond. Misschien iets minder spannend dan het Amsterdamse nachtleven, maar sinds vier jaar heeft hij fanatieke karters aan zijn bar in het Ketelhuis.  

Senior shiftleader

“Wat mijn functie als senior shiftleader inhoudt? Ik sta net iets boven de normale shiftleader. Ik doe precies hetzelfde, maar ik heb daarbij extra taken. Ik maak de roosters, zorg voor de inkoop en heb veel meetings”, vertelt Aart enthousiast. De Kartfabrique is een bedrijf met jonge werknemers, waar Aart zichzelf goed tussen vindt passen. “Ik heb er geen problemen mee, ik vind het hartstikke leuk. Het houdt jezelf ook jong!” Aart laat duidelijk merken dat hij het leuk vindt om mensen te trainen: “Ik geef iedereen een kans, ook als ze nul horeca ervaring hebben. In het begin laat ik ze bijvoorbeeld door de ruimte lopen met een dienblad met plastic bekertjes om ze te trainen. Daarnaast geef ik ze ook graag mensenkennis mee, met elke klant moet je anders omgaan.”

Kracht van het pand

Aart is kenbaar trots op het Ketelhuis: “Mensen aan de bar vragen me vaak ‘wat was dit vroeger?’ en ‘wauw wat is dit mooi, mag ik daar even kijken of dit even zien?’ Dat vind ik geweldig. Ik vind het heel tof om mensen te vertellen over deze plek.” De kracht van het Ketelhuis volgens Aart? “De professionaliteit en de samenhorigheid. Op drukke dagen merk je dat beter dan ooit: iedereen staat er voor elkaar en iedereen helpt elkaar. Ik denk dat dat echt de kracht is van dit bedrijf. We zijn echt een familiebedrijf, dat merk je aan alles. Dat is meteen ook een goede reden om hier te komen werken.” Aart voegt daarbij toe: “Bij elke activiteit is er heel veel professionaliteit en daarnaast proberen we ons telkens te verbeteren, ook in de horeca. We proberen elke dag nog beter te worden.”

Werken met jongeren

Aart vindt het leuk om in een jong team te werken: “Omdat ze jong zijn kan je ze nog veel leren en hen stimuleren, dat is heel erg leuk om te doen. Zo zie je iemand doorgroeien!” Aart weet niks negatiefs te zeggen over het werken in de horeca: “Ik vind echt alles leuk. Mensen vermaken, bier tappen, drank inschenken. Ik hou van de hectiek van het Ketelhuis. Het is hier net een rollercoaster. Zo heb je even niks te doen en het andere moment sta je geen seconde stil. Ik ben voorlopig niet van plan om hier weg te gaan, mijn hart ligt hier ook echt.”

De toekomst

Aart vertelt enthousiast over de dromen die hij heeft voor de Kartfabrique: “Ik hoop dat ik over een paar jaar op een barkruk kan zitten en dat ik alleen maar toe kan kijken naar hoe goed alles gaat.” Daarnaast zou hij het heel leuk vinden als er in de toekomst nog een activiteit bij komt. “Het groter zien worden van de Kartfabrique vind ik heel leuk om onderdeel van te zijn!”

Enthousiast geraakt?

MEER OVER WERKEN BIJ DE KARTFABRIQUE

Kartfabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
vacatures@kartfabrique.nl
+31 (0)30 - 240 40 75