Maak kennis met Linsey | Sales Medewerker

3/11/2023

Als Sales Medewerker bij de Kartfabrique heeft Linsey een hele diverse baan. Linsey is 23 jaar en houdt van de afwisseling in haar werk. Wat ooit begon als stage, is nu haar fulltime baan!

Linsey, hoe ben jij bij de Kartfabrique terechtgekomen?

‘Vorig jaar deed ik de opleiding Eventmanager. Toen had ik eigenlijk gesolliciteerd voor een stage bij DeFabrique Evenementenlocatie. Daar was toen geen plek voor mij, maar ze vonden dat ik bij de Kartfabrique paste. Dat vond ik wel wat. Toen ben ik stagiair Sales geworden bij de Kartfabrique en dat beviel eigenlijk wel. Ik ben blijven plakken en nu werk ik hier alweer een jaar als medewerker!’

Wie van het personeel is de slechtste coureur van de baan?

‘Oeh, goede vraag. Ik zou niet zeggen ikzelf, want ik heb vroeger gekart. Dus ik kan er zelf wel aardig wat van! Maar slechtste karter van het personeel... Oh, Dwayne heeft nog nooit gekart! Dus ik denk dat Dwayne dan de slechtste coureur is.’

Welke drie woorden zou jij gebruiken om de Kartfabrique te omschrijven?

‘Authentiek, sfeervol en innoverend. Ja, die drie woorden denk ik.’

Hoe zorg jij ervoor dat de gasten een fijne dag hebben?

‘Als salesmedewerker komen de mensen natuurlijk echt naar ons toe. Die willen graag een leuk uitje hebben. Ze bellen of mailen ons om een bedrijfsuitje te organiseren bij de Kartfabrique. Ik zorg er dan voor dat hun wensen echt van A tot Z goed op papier staan. Dan sturen we dit plan naar ze toe en als ze akkoord gaan, zet ik alles netjes in het systeem. Zo kunnen ze het op de vloer op de juiste manier uitvoeren.’

Wat houdt jouw werk leuk?

‘Een heel cliché antwoord, maar het is echt oprecht elke dag anders. Wat bij Sales voornamelijk heel leuk is, is dat ik het ene moment met een advocatenkantoor bel en een uur later met een bouwbedrijf. Elk moment van de dag pas je je aan met wie je in gesprek bent. Ook de collega’s maken het leuk.’

Hoe zou jij de sfeer op de werkvloer beschrijven?

‘Heel gezellig. Laten we dat voorop stellen. Soms ook wel een beetje chaotisch, maar positief chaotisch. Soms heb je natuurlijk wel wat stress, maar iedereen helpt elkaar dan ook altijd wel weer.  Iedereen kan elkaar aanvullen waar nodig. Je kunt gewoon aan de bel trekken als het niet gaat, dan is er altijd wel iemand die je komt helpen.’

Waarom zou je iemand aanraden om bij de Kartfabrique te werken?

‘Ik denk zeker dat als je een leuk bijbaantje zoekt, dit heel divers is. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Of je het juist leuk vindt om te karten of juist te lasergamen, overal kun je je passie vinden. Ook kun je als je bijvoorbeeld je studie hebt afgerond, doorgroeien naar kantoor. Dus ook daarom zou ik zeker aanraden om bij de Kartfabrique te komen werken!’

Heb jij nog tips voor de sollicitanten?

‘Wees gewoon jezelf. Dat zullen vast veel mensen zeggen. Laat gewoon je beste kant zien en wees ook eerlijk als je mindere punten hebt, want daar kun je altijd weer van leren.’


Bij de Kartfabrique heb je in welke functie dan ook een diverse baan. Of je nu kok, activiteitenbegeleider of supervisor horeca bent: in elke functie zit afwisseling, uitdaging en vooral veel gezelligheid. Wil je ook een baan met doorgroeimogelijkheden? Check
hier onze vacatures!

Enthousiast geraakt?

MEER OVER WERKEN BIJ DE KARTFABRIQUE

Kartfabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
vacatures@kartfabrique.nl
+31 (0)30 - 240 40 75