BIJBAAN HORECA UTRECHT

bijbaan horeca Utrecht:
de Kartfabrique

Zoek je een bijbaan in de horeca in Utrecht om lekker bij te verdienen? Bij de Kartfabrique snappen we dat het leven van een student druk is. Daarom bieden we flexibele tijden die aansluiten op jouw rooster, zodat jij gemakkelijk kunt bijverdienen.

Of je nu een paar uurtjes beschikbaar bent of wat meer wilt werken tijdens je vakantie, wij hebben een plekje in ons enthousiaste horecateam! Een bijbaan vol adrenaline, afwisseling en gezelligheid.

BIJBAAN VOOR JE TUSSENJAAR? 

Ook als je opleiding niet was wat je verwacht had, ben je welkom te werken in de horeca van de Kartfabrique. Van oktober tot en met maart zijn er meer uren bij de Kartfabrique beschikbaar om je tijd nuttig in te zetten. Of je nu komt met horeca ervaring of zonder: je wordt snel opgenomen in ons onwijs gezellige team en draait in een mum van tijd mee op de vloer. Terwijl je nadenkt over je studiekeuze, ontwikkel jij jezelf tot werk-professional.

Voordelen bijbaan Kartfabrique

Waarom nou juist bij dít horecabedrijf in Utrecht werken? Het belangrijkste wat collega's zeggen is dat ze hier vrienden ontmoeten voor het leven.

"De Kartfabrique is niet een bar & en burger", is een uitspraak die weleens voorbij is gekomen. Je loopt door verschillende zalen, met verschillende soorten groepen mensen. Van families die een bezoek brengen tot bedrijfsuitjes van grote corporates. Elke dag is oprecht anders.

We begrijpen uiteraard dat naast een leuke werkplek, het belangrijk is om wat bij te verdienen. Daarom kan je rekenen op een uurloon van: 17 jaar €8,03 / 18 jaar €9,37 /
19 jaar €10,71 / 20 jaar €12,05 / 21 jaar en ouder €13,39.

Bij de Kartfabrique heb je naast het voordeel om af en toe zelf te karten of lasergamen, ook veel mogelijkheden om door te groeien. Je rolt bijvoorbeeld na je studie zo van de werkvloer naar het kantoor: net als Linsey.

Maar ook:
✔️ 20% personeelskorting op activiteiten en catering
✔️ Veel afwisseling in je werk met allerlei soorten gasten, groepen en werkzaamheden
✔️ Gezellige collega’s die graag nog na werk een (vrijblijvend) borreltje doen
✔️ De kans om te werken op toffe evenementen van DeFabrique Evenementenlocatie
✔️ 2x per jaar een groots personeelsfeest


Ready, set.. Go! Wist je dat je de grootste adrenaline-kick juist náást het kartcircuit kunt vinden? In de horeca van de Kartfabrique vind jij alles waar jij energie van krijgt. Of je nu horecamedewerker, shiftleader of supervisor wordt: in de karakteristieke horecalocatie van de Kartfabrique heb je altijd een bruisende werkdag mét doorgroeimogelijkheden. Heb jij een gastvrije lach, ben je een echte teamspeler en werkt jouw enthousiasme aanstekelijk? Solliciteer dan direct op de functie die het best bij jou past! Bij de Kartfabrique kun je terecht voor dé perfecte bijbaan in de horeca in Utrecht.

horeca vacatures

MAAK ALVAST KENNIS MET

direct contact met
onze recruiter mandy

+31(0)30 240 40 75

Kartfabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
vacatures@kartfabrique.nl
+31 (0)30 - 240 40 75