Maak kennis met Lisanne | Hoofdreceptioniste

3/11/2023

Lisanne is met 26 jaar hoofdreceptioniste bij de Kartfabrique. Naast dat ze het historische pand erg sfeervol vindt en houdt van de gezelligheid met zowel collega’s als klanten, vindt ze het ook lekker om samen gewoon keihard te werken.Hoe ben jij bij de Kartfabrique terechtgekomen?

‘Ik kende de Kartfabrique en ben toen op de site gaan kijken. Misschien gelijk een tip voor andere sollicitanten. Eerst heb ik de recruiter gebeld en gezegd waar ik geïnteresseerd in was. Binnen een week had ik een aanbod, dus dat was snel geregeld!’

Wie van het personeel is de slechtste coureur van de baan?

‘Moet ik iemand onder de bus gooien? Ik ben het niet, zeg ik met trots, maar ik denk dat de slechtste op het moment… onze lieve collega Faith is. De eerste keer dat zij reed, heeft ze 680 seconden over een rondje gedaan. Da’s bijna de hele heat! Ze vond het gewoon echt heel eng.’

Welke drie woorden zou jij gebruiken om de Kartfabrique te omschrijven?

‘Sfeervol, oud en gezellig. Ik bedoel, het hele pand is sfeervol en historisch. Daarnaast is het gewoon gezellig op de vloer. En hard werken. Maar dat mag ook, toch? Als je moet werken, dan moet je werken. Hup, gas erop.’

Hoe zorg jij ervoor dat de gasten een fijne dag hebben?

‘Nou, ik denk dat het vanuit de receptie heel belangrijk is dat mensen weten waar ze aan toe zijn die dag. Hoe laat ze waar moeten zijn, en weten wat hen te wachten staat. En ik denk dat met een leuk ontvangst- een glimlach, een grapje - ik ze op pad kan sturen om die leuke dag te gaan hebben. En als ze ergens problemen mee hebben, dan daar samen weer uitkomen.’

Wat houdt jouw werk leuk?

‘Ik denk dat het voor mij de gasten zijn. Ik vind het gewoon leuk om een babbeltje met iedereen te maken en wat te grappen. Dat het gezellig is met collega’s en de gasten. Dat het lekker werkt, de dag goed loopt en de sfeer goed is: dat vind ik top.’


Hoe zou jij de sfeer op de werkvloer beschrijven?

‘Als ik binnenloop, zwaai ik altijd als een gek naar iedereen. Ik maak met iedereen een praatje en maak me kenbaar bij alle activiteiten, want ik er is natuurlijk horecareceptie en een activiteitenteam. En als alle gasten er zijn, zit je eigenlijk allemaal op je eigen plek. Ook daarom is het goed om na werk eens op een borreltje te blijven om elkaar te leren kennen. Dan heb je er op de dag zelf ook meer aan, omdat je weet: oh, mijn collega staat daar, dus dan heb ik iemand om te vertrouwen en op te bouwen.’

Waarom zou je iemand aanraden om bij de Kartfabrique te werken?

‘Even los van dat het natuurlijk ontzettend leuk is om ergens te werken waar je op een kartbaan werkt: het is één grote familie hier. Je kunt overal langskomen, iedereen kent elkaar en je gaat ‘s avonds met elkaar nog leuke dingen doen. Dus meer dan alleen een werkplek. En dat is wel iets waar ik heel graag wil werken!’

Heb jij nog tips voor de sollicitanten?

‘Ik denk dat mijn beste tip altijd is om gewoon écht jezelf te zijn. Dit bedoel ik niet als cliché. Sowieso wordt jezelf anders voordoen toch opgemerkt op de werkvloer, want iedereen is hier lekker zichzelf. En als je echt jezelf bent en je past er bij, dan werkt dat. Dat merk je tijdens zo'n interview of het een goede match is. Oh, en zorg dat je op tijd bent! 5 minuten van tevoren ben je aanwezig, want dán ben je op tijd.’

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij de Kartfabrique te werken? Check onze vacatures hier!

Enthousiast geraakt?

MEER OVER WERKEN BIJ DE KARTFABRIQUE

Kartfabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
vacatures@kartfabrique.nl
+31 (0)30 - 240 40 75